Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en Engelaar werken aan oplossing


24 december 2012 - Orlando Engelaar staat voor een vertrek bij PSV, dat meldt het Algemeen Dagblad.. De kans op een transfer groeit nu zowel club als speler bereid zijn water bij de wijn te houde.

PSV is bereid financieel mee te werken aan een oplossing. Ook Engelaar, die niet voorkomt in de plannen van trainer Dick Advocaat, is bereid in te leveren om bij een nieuwe club aan de slag te gaan. Engelaar is de best verdienende voetballer in Eindhoven met een jaarsalaris van maar liefst 1,75 miljoen euro.

Engelaar in het Algemeen Dagblad: 'Ik leg straks alle opties naast elkaar.' Zaakwaarnemer Edward Burleson vindt het wel opvallend dat PSV nu pas haar verlies wil nemen. 'Als ze dit anderhalf jaar geleden hadden gedaan, dan was er een zeker een oplossing geweest.'


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!