Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank de Boer wijst Spartak af


24 december 2012 - Frank de Boer heeft een miljoenenbod uit Moskou afgeslagen. De Boer kon bij Spartak Moskou aan de slag voor een jaarsalaris van zes miljoen euro. Toch gaf De Boer de voorkeur aan een langer verblijf bij Ajax.

"Mijn werk bij Ajax is nog lang niet af", aldus de 42-jarige Frank de Boer in gesprek met De Telegraaf. "Er zit nog veel groei in dit elftal. Bij Ajax heb ik elke dag plezier. Mede doordat we grote stappen maken. En ook mijn familie speelt een rol in mijn beslissing."

"Ik heb drie mooie dochters en een prachtige vrouw", gaat De Boer verder. "Ze heeft een eigen winkel, waar ze veel energie en plezier vindt. Moet ik dan tegen mijn gezin zeggen: We gaan naar Rusland? Niet dus. Geld is niet het allerbelangrijkste. Zes miljoen euro netto per jaar bij Spartak is veel geld; daar moet ik bij Ajax heel wat jaren voor werken."

De Boer vervolgt: "Ik heb echter geen seconde getwijfeld. Natuurlijk moet je ook in de positie zijn om dit te kunnen doen, maar dat ben ik. We zijn bij Ajax met iets moois bezig en we zijn nog niet klaar. Geluk moet altijd op één staan, vind ik."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!