Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC hoeft niet maar mag wel verkopen


24 december 2012 - NAC Breda moest niet maar mag wel spelers verkopen in de winterstop. Geld om versterkingen aan te trekken zijn er in ieder geval niet. NAC Breda staat na 18 duels op een zeventiende plaats in de Eredivisie en veel perspectief is er niet.

Technisch directeur Jeffrey van As in De Telegraaf: "We dachten een redelijke selectie te hebben. In de degradatiezone horen we niet." Externe geldschieters zijn dan ook meer dan welkom. "Maar met één nieuwe speler kom je ook niet uit de problemen. De rest van het elftal zal ook moeten verbeteren."

Nemanja Gudelj zou in de belangstelling staan van een groot aantal clubs uit binnen- en buitenland. Zo zou Fiorentina een nieuwe poging willen wagen. "In de zomer is er via de mail een bod gekomen, maar daar kwam nooit een bankgarantie achteraan", stelt Van As. "Maar NAC zit nu, net na de promotie naar categorie twee, in een fase dat het mág verkopen en niet móet verkopen", benadrukt de technisch directeur, die dus duidelijk niet bij elk bod zal toehappen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!