Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stekelenburg: 'Uitstel is zeker geen afstel'


1 februari 2013 - Stekelenburg was al in Londen toen hij te horen kreeg dat AS Roma hem terug eiste. De Italiaanse club was er niet in geslaagd een vervanger aan te trekken en wilde Stekelenburg dan ook behouden. Stekelenburg wanhoopt niet en zet zijn zinnen nu op een vertrek in de zomer.

De dertigjarige Stekelenburg wanhoopt dan ook niet: "Uitstel is dus ook in dit geval zeker geen afstel. Mijn eerste uitdaging ligt nu in Rome, om mijn basisplek weer te heroveren. Daarna zien we in de zomer wel verder hoe de zaken er dan voorstaan."

"Dit voelt in meerdere opzichten als een zware tegenvaller. Ik had er echt zin in om bij Fulham aan de slag te gaan. Het is een prachtige club en de competitie mag er ook zijn, om een understatement te gebruiken. Ik had zeker weer gaan spelen, met alle positieve uitzichten tot gevolg. Ik baal er dus echt van dat het niet doorgaat. Het is een klap, waar ik even tijd voor nodig zal hebben om die te verwerken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!