Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boschker plakt er nog een jaartje aan vast


6 februari 2013 - De 42-jarige Sander Boschker kan nog een jaartje aan zijn loopbaan toevoegen. De doelman gaf eerder al te kennen graag nog een seizoen door te willen gaan en ook FC Twente ziet dat zitten. Inmiddels heeft Boschker een aanbod gehad om te verlengen tot de zomer van 2014.

Boschker maakte op 26 november 1989 zijn debuut voor FC Twente. Op dat moment waren ploeggenoten als Leroy Fer en Luc Castaignos nog niet geboren. Boschker speelde sindsdien maar liefst 562 competitieduels voor FC Twente. Inmiddels is hij al een aantal jaar de vaste stand-in van eerste doelman Nikolay Mihaylov. Door blessures van de Bulgaarse doelman kwam Boschker dit seizoen toch al weer zeven keer in actie.

De doelman lijkt niet de oudste speler in de Eredivisie aller tijden te gaan worden. Voormalig international Jan Jongbloed was 44 jaar en 287 dagen oud toen hij in 1985 namens Go Ahead Eagles in actie kwam tegen FC Haarlem. Hiervoor zou Boschker na 2014 nog een jaar langer moeten doorgaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!