Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo geeft zichzelf lucht in Nijmegen


15 februari 2013 - NEC hoopte vandaag haar goede start van tweede seizoenshelft een vervolg te geven door op eigen veld van VVV Venlo te winnen. Dat zou de vierde zege op rij voor het elftal van Alex Pastoor zijn. VVV Venlo ging echter aan de haal met de drie punten.

Het begon nog zo goed voor NEC. Al na zes minuten opende de thuisploeg de score. Op aangeven van Rieks was het Nick van der Velden die in De Goffert de 1-0 aantekende. NEC leek daarmee op weg naar de vierde zege op rij en een langere ongeslagen status in Nijmegen. Daarnaast had VVV Venlo na de winterstop nog niet had gewonnen.

Ondanks al die statistieken stond de 1-0 niet lang op het scorebord in Nijmegen. Het was de jonge Nigeriaanse aavnaller van VVV Venlo, Uche Nwofor, die in de dertiende minuut de gelijkmaker scoorde. Na de doelpuntenrijke openingsfase werd het in Venlo allemaal wat minder. Grote kansen bleven uit. Het werd voor de neutrale fan weer wat leuker nadat NEC-back Nathaniel Will met een rode kaart van het veld werd gestuurd.

Enkele minuten later tekende Bryan Linssen, die het slachtoffer was van de te late tackle van Will, voor de 1-2. NEC probeerde het nog wel maar de grootste kans was voor VVV Venlo. Middenvelder Ricky van Haaren trof de lat. VVV Venlo pakt dus drie belangrijke punten in de strijd tegen directe degradatie. De nummer zeventien van de Eredivisie heeft nu een voorsprong van zes punten op hekkensluiter Willem II die later dit weekend nog in actie komt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!