Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maaskant na dit seizoen weg bij Groningen


11 maart 2013 - Robert Maaskant vertrekt na dit seizoen al weer bij FC Groningen. De oefenmeester tekende vorig jaar zomer een eenjarig contract in de Euroborg. De ambitie was aanvankelijk om langer door te gaan maar nu is in goed overleg besloten van elkaar afscheid te nemen.

FC Groningen is bezig aan een teleurstellend seizoen in de Eredivisie. De Groningers staan op dit moment elfde terwijl vooraf de verwachting was om voor de plaatsen vijf tot en met acht te spelen. De jonge selectie van FC Groningen speelt dit seizoen zeer wisselvallig en Robert Maaskant sprak daar al meerdere malen zijn ergenis over uit. De verwachting is dat Maaskant op zoek gaat naar een nieuw buitenland avontuur. Eerder was hij succesvol werkzaam in Polen bij Wisla Krakow.

Algemeen directeur Hans Nijland: "Gedurende ons gesprek kwamen we tot deze gezamenlijke conclusie. Hierbij dien ik een compliment te maken aan Robert Maaskant. Hij heeft zeer professioneel gehandeld en gereageerd. Wij hebben dan ook de absolute overtuiging dat wij het seizoen op een professionele en waardige wijze zullen afsluiten en we zullen er met elkaar alles aan doen om onze sportieve doelstellingen te realiseren en onze ambities waar te maken."

Robert Maaskant: "De werksfeer binnen FC Groningen is uitstekend. Ik werk op een heel prettige manier samen met mijn spelers, de technische en medische staf en met de directie van FC Groningen. Zo wil ik het ook graag afsluiten. Dit is een besluit van twee kanten en ik kan dan ook oprecht zeggen dat ik FC Groningen een geweldig mooie club vind."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!