Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bouma weet nog niets over toekomst


26 maart 2013 - Het is nog onbekend wat de plannen van PSV zijn met Wilfred Bouma. De verdediger heeft een aflopende verbintenis in Eindhoven. Formeel moet PSV voor 1 april aangeven wat de plannen zijn en of er dus een formele ontslagbrief moet worden verstuurd.

De 37-voudig international weet volgens het Algemeen Dagblad nog niet waar hij aan toe is. Wel staat er binnenkort een gesprek op de agenda tussen technisch manager Marcel Brands en de zaakwaarnemer van Bouma, Kees Ploegsma junior.

De 34-jarige Bouma knokte zich dit seizoen terug in de basis. Bouma hoopt dan ook graag zijn voetballoopbaan met een seizoen te verlengen. PSV beslist deze week en heeft zodoende nog maar zes dagen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!