Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jetro Willems langer bij PSV


9 april 2013 - PSV en Jetro Willems gaan een gezamenlijke toekomst tegemoet. Er waren in Engeland afgelopen week geruchten over een mogelijke overgang naar Manchester City. Ondertussen werd in Eindhoven met Willems gesproken over een nieuw verbeterd contract tot de zomer van 2017.

De nog altijd maar negentienjarige verdediger groeide vorig seizoen door een blessure van Erik Pieters uit tot linksback van PSV. Op het Europees Kampioenschap in Polen en Oekraïne was Willem eveneens basisplaats bij Oranje. Ook dit seizoen is hij een vaste waarde in het elftal van Dick Advocaat.

Willems speelt sinds 2011 voor PSV. "Toen kwam ik binnen van Sparta Rotterdam had ik eigenlijk nog niets bereikt. Nu heb ik zelfs al een EK gespeeld," aldus Willems na de ondertekening van zijn nieuwe contract tegenover PSV.nl. Willems wil zich nu focussen op het kampioenschap. "Daarvoor moeten we zondag eerst winnen van Ajax."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!