Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clasie wil graag bij Feyenoord blijven


22 april 2013 - Jordy Clasie is niet van plan een vertrek bij Feyenoord te forceren. Onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liepen vanwege financiele redenen op niets uit. Toch hoopt de 21-jarige Clasie nog altijd op een langer verblijf in Rotterdam-Zuid.

Een transfer naar bijvoorbeeld Fiorentina zal Clasie dan ook niet forceren. Clasie in De Telegraaf: "Zeker niet. Ik heb een contract tot 2015 en niemand hoeft zich in dit stadium ergens druk over te maken. Soms krijg je even wat over je heen. 'Bijtekenen of wegwezen', roepen supporters dan. Die emoties horen bij voetbal."

Clasie vervolgt: "Iedereen wil graag dat ik bij Feyenoord blijf en dat wil ik nu zelf ook. Je moet alleen zorgen dat het contract van beide kanten goed is, maar daar gaan we na de competitie gewoon weer over praten. We staan echt niet als vijanden tegenover elkaar."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!