Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alderweireld: 'Niet voor roebels naar Rusland'


22 april 2013 - Toby Alderweireld lijkt een van de spelers te zijn die komende zomer bij Ajax vertrekt. De verdediger wordt in verband gebracht met een overgang naar een buitenlandse club.

"Ajax is in alle opzichten een mooie club", aldus Alderweireld in gesprek met de gratis krant Metro. "We spelen elk jaar om de prijzen en we laten ook in Europa geregeld mooie dingen zien. Mocht ik vertrekken, dan zal ook de filosofie van de club doorslaggevend zijn bij mijn keuze. Ik laat niet alles achter voor wat roebels bij een Russische middenmoter. En ik moet natuurlijk ook uitzicht hebben op speelminuten."

Liverpool zou interesse hebben. Alderweireld: "Ik heb gelezen van de interesse, maar ik heb nooit gezegd dat Liverpool mijn volgende club wordt. Daar is dus niks van waar. Na het seizoen zie ik wel wat de opties zijn. Misschien blijf ik wel bij Ajax."

Voorlopig ligt de focus echter nog op het binnenahlen van de titel en dus niet een aanstaande transfer. "Stress zou ik het niet noemen. We misten vooral scherpte op het middenveld en in de opbouw kwam de laatste pass vaak niet aan waardoor we te weinig kansen creëerden. We hadden ook niet veel geluk met een kopbal op de paal en twee strafschoppen die niet gefloten werden."

De Belgisch international: "Ik stoor me sowieso aan die kampioensverhalen. Het wordt ons aangepraat dat wij denken al kampioen te zijn, maar dat is zeker niet het geval. We gaan professioneel met de druk om en werken de resterende drie wedstrijden af als drie finalewedstrijden. Laten we niet dramatisch doen. Ik heb vertrouwen in een goede afloop."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!