Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Daley Blind verlengt contract bij Ajax


22 april 2013 - Daley Blind staat ook de komende jaren onder contract bij Ajax. Vandaag werd bekend dat de linksback zijn aflopende verbintenis met drie seizoenen zal verlengen. De 23-jarige Blind is dit seizoen uitgegroeid tot een vaste waarde bij Ajax, hij mocht zelfs zijn debuut maken voor het Nederlands Elftal.

Blind had jarenlang een haat-liefde verhouding met het Ajax-publiek. Door de aanhoudende blessures van Boilesen greep Blind dit seizoen zijn kans. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de basiself van Frank de Boer. De fans hebben de 23-jarige Blind inmiddels in het hart gesloten.

Lange tijd was onduidelijk of Blind wel mocht aanblijven. Blind heeft nu eindelijk duidelijkheid gekregen. De 3-voudig international stelt tegenover SportPromotion: 'Ik ben enorm blij dat we er zijn uitgekomen. In mijn hart heb ik altijd gehoopt dat ik met Ajax overeenstemming zou bereiken.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!