Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil verlengen met Ola Toivonen


22 april 2013 - Ola Toivonen kan zijn contract bij PSV verlengen. De 26-jarige Zweed heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2014 maar heeft te horen gekregen dat hij kan praten over een nieuwe verbintenis.

Toivonen leek aan het begin van dit seizoen af te stevenen op een vertrek komende zomer. Na lang blessureleed (5 maanden vanwege een zware hamstringblessure) is zijn marktwaarde echter gekelderd. Om te voorkomen dat Toivonen volgend jaar zomer transfervrij de deur uitloopt wil PSV graag verlengen.

Onder meer Dinamo Kiev, Newcastle United en Sunderland zouden belangstelling hebben. Concreet is die belangstelling echter nog niet. Toivonen voelt zelf overigens niets voor een overgang naar Oekraïne. Dinamo Kiev peilde reeds de interesse van Toivonen in een mogelijke overgang via zijn management. Toivonen wil graag aan de slag bij een van de vijf grote competities.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!