Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Persie kampioen van Engeland


22 april 2013 - Voor het eerst in zijn loopbaan is Robin van Persie kampioen geworden. In zijn zoektocht naar prijzen verruilde de international vorig jaar zomer Arsenal voor Manchester United. In zijn eerste seizoen betaalt dat zich direct uit.

Van Persie kroonde zich vanavond samen met Manchester United tot kampioen, het was al weer de twintigste titel voor de Engelse topclub. Van Persie ontpopte zich vanavond in de kampioenswedstrijd tegen Aston Villa tot onbetwiste smaakmaker. Onze landgenoot nam in de eerste helft de volledige doelpuntenproductie opzich wat een onvervalste hattrick betekende. Manchester United won het duel daarmee met 3-0.

Door zijn drie doelpunten vanavond is Van Persie ook weer op kop gekomen van het topscorerklassement. Het waren al weer goal 22, 23 en 24 in de Premier League dit seizoen. Van Persie won eerder met Feyenoord de UEFA Cup (2002). Met Arsenal won hij de FA Cup (2004) en de Community Shield (2005).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!