Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luijckx en Botteghin zetten carrousel in gang


23 april 2013 - NAC Breda lijkt op zoek te moeten naar een nieuw centraal duo. Eric Botteghin en Kees Luijckx lijken namelijk te vertrekken. Dat heeft de transfercarrousel voor centrale verdedigers in de Eredivisie in ieder geval gestart.

Kees Luijckx weigert zijn aflopende verbintenis te verlengen. Ondertussen is er van FC Groningen en SC Heerenveen belangstelling in Eric Botteghin. NAC Breda voelt wel iets voor een transfer om zo haar financiële situatie weer iets florissanter te kunnen maken. Ondertussen sprak het zelf met Kees Kwakman over een mogelijke terugkeer naar Breda. De Volendammer speelde al tussen 2007 en 2010 in Breda. Kwakman is ook nog in gesprek over een langer verblijf bij FC Groningen.

Henrico Drost (RKC Waalwijk) staat ook in de belangstelling van een groot aantal clubs. De 26-jarige verdediger ontving al een aanbod van NAC Breda. Ook Roda JC Kerkrade, SC Heerenveen en FC Groningen willen gaan strijden om zijn handtekening terwijl ook RKC Waalwijk een langer verblijf van Drost niet uit het hoofd heeft gezet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!