Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ebecilio spreekt voorkeur voor Twente uit


24 april 2013 - FC Twente heeft de beste papieren om Kyle Ebecilio naar Nederland terug te laten keren. De middenvelder kon ook zijn contract bij Arsenal verlengen of een dienstverband aangaan met PSV of Anderlecht. FC Twente bezorgde hem het beste gevoel zo meldt het Algemeen Dagblad.

De negentienjarige Ebecilio vertrok een aantal jaar geleden uit de jeugdopleiding van Feyenoord om voor Arsenal te spelen. Waar veel van zijn leeftijdsgenoten inmiddels zijn debuut bij Feyenoord hebben gemaakt moet Ebecilio daar in Londen nog op wachten. Dat kwam overigens mede door blessureleed want Arsenal houdt het volste vertrouwen in hem. Niet voor niets wilde ze de Nederlandse jeugdinternational graag langer binden.

Ebecilio wil komend seizoen veel speelminuten gaan maken. Na een goed gesprek met Alfred Schreuder denkt Ebecilio daar het meest kans op te maken in Enschede. Dat lijkt mede te komen door een eventuele transfer van Leroy Fer komende zomer. Financieel is er weliswaar minder mogelijk dat in Eindhoven (PSV) of Brussel (Anderlecht) maar dat ziet Ebecilio als iets voor later.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!