Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anderlecht wacht rustig af bij Kali


24 april 2013 - Anouar Kali weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De middenvelder leek op weg naar Anderlecht maar dat ketste af op de opleidingsvergoeding. Inmiddels heeft FC Utrecht de deur voor een langer verblijf al dichtgegooid. Anderlecht blijft zodoende in de racne.

"Kali kan weliswaar transfervrij vertrekken, maar is niet gratis, hè. Wij moeten als buitenlandse vereniging een opleidingssom voor hem betalen die niet voor de poes is", aldus algemeen directeur Herman Van Holsbeeck van Anderlecht in gesprek met Voetbal International. "Daarom wachten wij met beslissingen tot ná de competitie."

Anderlecht zou een bedrag van circa 500.000 euro aan opleidingsvergoedingen moeten betalen. Dat bedrag geldt niet voor een binnenlandse transfer. Clubs uit de Eredivisie kunnen Kali transfervrij oppikken. Eerder lekte uit dat Kali aan een salaris van 250.000 euro per jaar dacht. Iets wat FC Utrecht absoluut niet gaat betalen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!