Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fer zinspeelt op transfer in zomer


25 april 2013 - Kyle Ebecilio staat op het punt een contract te tekenen bij FC Twente. Hij geldt als de logische opvolger van Leroy Fer die na het mislopen van zijn transfer naar Everton in januari wil hij niet langer dan strikt noodzakelijk in Enschede blijven.

Fer is nog altijd verbolgen over het feit dat bepalende personen in de FC Twente-organisatie gevoelige privé-informatie over hem hebben gelekt. Volgens De Telegraaf heeft Fer zich dan ook volledig gefocust op een transfer komende zomer. Het lijkt uitgesloten dat FC Twente opnieuw de hoofdprijs kan krijgen. Het Engelse Everton was in januari nog bereid 10 miljoen euro neer te tellen maar dat bedrag lijkt nu bij lange na niet te worden gehaald.

Ondertussen heeft Ebecilio een aanbod op zak om een contract voor vier seizoenen in Enschede te tekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!