Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en Twente azen op Malki


25 april 2013 - Sanharib Malki lijkt deze zomer bij Roda JC te vertrekken, zo meldt De Telegraaf. FC Twente en Vitesse hebben belangstelling in de Syrische aanvaller. Het is onbekend aan wat voor een transfersom Roda JC denkt.

Malki heeft in Kerkrade nog een contract tot de zomer van 2014. Wanneer Roda JC, dat nog altijd bezig is aan een financiële herstructering, nog iets wil verdienen aan Malki dan moet het komende zomer gebeuren. FC Twente is op zoek naar een goedkoper alternatief van Bulykin terwijl Vitesse verwacht dat Wilfried Bony komende zomer onhoudbaar zal zijn.

In het perspectief van financiële herstructering boekte Roda JC deze week een grote overwinning. De huurlast van het Parkstad Limburg Stadion gaat namelijk omlaag van 1,1 miljoen euro naar 800.000 euro. En dat met terugwerkende kracht vanaf 2009.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!