Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duplan gaat op zoek naar nieuwe uitdaging


25 april 2013 - Na Anouar Kali vertrekt ook Edouard Duplan deze zomer bij FC Utrecht met een aflopende verbintenis. Duplan en FC Twente werden het niet eens over een nieuw contract. De Domstedelingen spreken echter vol sympathie over de Fransman.

De 29-jarige Fransman werd in de zomer van 2010 door FC Utrecht bij Sparta Rotterdam losgeweekt. Directeur Wilco van Schaik stelt op de website van FC Utrecht: "Hij is op een leeftijd aangekomen dat het nu voor hem moet gebeuren. Een ervaren speler als Edouard kijkt op zo'n moment niet alleen naar de financiën, maar ook naar de toekomst buiten het voetbal, het avontuur en zijn naaste familie."

Van Schaik begrijpt ook best dat Duplan een nieuwe uitdaging zoekt. "Met een transfervrije status is Edouard interessant voor clubs, waardoor hij mogelijk elders invulling kan geven aan zijn wensen. Wij gaan in Edouard een fantastisch mens verliezen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!