Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje oefent in Algarve tegen Portugal


25 april 2013 - Goed nieuws voor Algarve-gangers. Het Nederlands Elftal oefent op 14 augustus in Faro tegen Portugal. Voor bondscoach Louis van Gaal betekent het treffen een serieuze opponent waar zijn jonge spelers kunnen laten zien het niveau aan te kunnen.

Oranje doet het in de WK-kwalificatie uitstekend met zes overwinningen. Tegen onder andere Roemenië en Turkije bleef Oranje echter eenvoudig op de been. Tegen grotere voetballanden wist men echter niet te winnen. Zo verloor men in Brussel van België en speelde men in de Amsterdam ArenA gelijk tegen Italië en Duitsland.

"Ik speel graag oefenwedstrijden tegen sterke tegenstanders", aldus Louis van Gaal in gesprek met NUsport. "Eerder dit seizoen hebben wij ons al kunnen meten met België, Duitsland en Italië. Portugal past prima in dit rijtje." Oranje trof Portugal voor het laatst tijdens Euro 2012. In de groepsfase ging Oranje met 2-1 kopje onder.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!