Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Gun langer bij FC Utrecht


26 april 2013 - Cedric van der Gun speelt ook komend seizoen voor FC Utrecht. De Domstedelingen hebben met de aanvallende middenvelder een akkoord bereikt over een nieuw eenjarig contract, dat meldt De Telegraaf.

Van der Gun (33) is het oudste selectielid van FC Utrecht, daarnaast speelde hij ook de meeste seizoenen in het eerste elftal hetzij dat dit niet onaangebroken is. Van der Gun maakt tussendoor een uitstapje naar Swansea City, toch is hij nu al bezig aan zijn zesde seizoen in Utrecht.

Gisteren werd bekend dat Eduard Duplan wel uit Utrecht vertrekt. De Fransman gaat profiteren van zijn transfervrije status, in goed overleg gaan FC Utrecht en Duplan deze zomer uit elkaar. Jacob Mulenga, in het bezit van een doorlopend contract, heeft zijn zinnen gezet op een transfer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!