Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax woedend op Afrikaanse dochter


27 april 2013 - Ajax heeft furieus gereageerd op de beslissing van Ajax Cape Town om zelf een technisch directeur aan te stellen, hierop besloot hoofdtrainer Jan Versleijen uit eigen beweging op te stappen.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax in De Telegraaf: "Als Cape Town vervolgens zonder overleg een functie creëert en die technisch directeur boven de trainer komt te staan, hebben ze echt een groot probleem. En daar zijn we niet zachtzinnig in. Ze lijken vergeten dat wij 51 procent van de aandelen hebben.. Als stoppen geld kost, maakt dat ook niet uit."

Ajax heeft de laatste jaren nauwelijks profijt van de Afrikaanse samenwerking. Eyong Enoh speelt tegenwoordig op huurbasis voor Fulham terwijl Thulani Serero nauwelijks voorkomt in de ploeg van Ajax-coach Frank de Boer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!