Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mathijsen hoopt op aanblijven jonge spelers


27 april 2013 - Joris Mathijsen is met zijn 33 jaar en interlandloopbaan verreweg de meest geroutineerde speler in de selectie van Feyenoord. De verdediger hoopt dat spelers als Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie ook komend seizoen nog in de Kuip te bewonderen zijn.

Mathijsen in gesprek met de NOS. "Voor die jongens gaat het al heel snel; ze zijn international geworden, staan in de belangstelling van andere clubs en iedereen kijkt naar ze. Dat is best lastig om mee om te gaan. Wat ik dan tegen ze zeg?"

Mathijsen vervolgt: "Ik ben niet de enige, we hebben ook goede trainers die aangeven hoe we daar het beste mee om kunnen gaan. Maar ook voor mij is die rol weggelegd, door mijn ervaring kan ik dingen overbrengen. Sommige jongens vragen er ook naar, komen vanzelf naar je toe."

"Ze moeten vooral doen wat hun eigen gevoel zegt. Ze weten dat ze er onder deze bondscoach bij zitten; dat het hem niet uitmaakt of ze bij Feyenoord spelen of een club in het buitenland. Dan zou ik toch wel voor de zekerheid kiezen, dat je dat WK meepakt. Maar ik kan sommige jongens ook begrijpen. De meesten liggen nog vast, het gaat maar om een paar spelers. Er zal altijd belangstelling zijn, maar die jongens kunnen zelf ook beslissen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!