Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bijna rond met jonge IJslander


27 april 2013 - Ajax blijft zeer actief in het binnenhalen van jong buitenlands talent. Volgens De Telegraaf staat de zestienjarige IJslander Ottar Magnus Karlsson op het punt een driejarig contract in Amsterdam te tekenen.

De voorbije maanden trok Ajax al buitenlandse talenten als Lucas Andersen, Dejan Meleg en Vaclav Cerny aan. Daar komt nu dus Karlsson bij. De speler kwam al twee keer een kijkje op De Toekomst nemen. Nu komt het definitief tot een overgang van Karlsson die in eigen land speelde voor Vikingur.

Zaakwaarnemer Jerry de Koning bevestigt dat Ajax zijn cliŽnt een aanbod deed. De Koning in De Telegraaf: "Hij zal zich daar de komende dagen over buigen, maar hier komen we altijd uit." Karlsson hoopt in Amsterdam in de voetsporen te treden van landgenoot Kolbeinn Sigthorsson (foto).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!