Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Vrij denkt ook aan WK bij contract


29 april 2013 - Stefan de Vrij praat aan het einde van het seizoen met technisch directeur Martin van Geel over zijn toekomst. Feyenoord wil het contract met de international graag opwaarderen en verlengen. De Vrij laat weten zijn positie in het Nederlands Elftal in het achterhoofd te houden.

De Vrij in De Telegraaf: "Aan een verhuizing naar het buitenland zitten risico’s verbonden. Hier heb ik als speler de meeste zekerheid. Als je ziet hoeveel jongens uit de eredivisie het afgelopen jaar in het Nederlands elftal terecht zijn gekomen, dan is het duidelijk dat de bondscoach oog voor spelers in de eigen competitie heeft."

De international weet ook dat spelers als John Heitinga (Everton) hun plaats bij Oranje kwijt zijn omdat ze geen basisspeler zijn bij hun eigen club. Na de laatste competitiewedstrijd zal er worden gesproken. De Vrij: "Ik wil in dit stadium niet te veel zeggen over mijn contractsituatie. Ik ben nu alleen maar bezig om met Feyenoord tweede te worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!