Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Isaac Cuenca wil gaag bij Ajax blijven


29 april 2013 - Isaac Cuenca liet afgelopen weekend in Breda eindelijk iets zien van zijn klasse. De Spanjaard kwam in januari op huurbasis over van FC Barcelona maar kwam door blessures nauwelijks in actie. Cuenca zou dan ook graag komend seizoen in Amsterdam actief blijven.

"Ik wil graag nog een jaar bij Ajax blijven", aldus de Spaanse vleugelaanvaller tegenover De Telegaaaf. "FC Barcelona weet wat ik wil en de clubs zijn daarover in gesprek. Omdat de verhoudingen goed zijn, reken ik erop dat ik blijf."

Cuenca vervolgt: "Door mijn blessure heb ik nog niet veel kunnen spelen, maar komend seizoen wil ik graag belangrijk zijn. Ik heb plezier bij Ajax, voel me prettig en de manier van spelen lijkt op die van Barça. Ik denk dat het goed voor mijn ontwikkeling is om nog één jaar onder Frank de Boer te trainen en te spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!