Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil verlengen met Erik Pieters


1 mei 2013 - Er is PSV veel aan gelegen om Erik Pieters langer aan zich te verbinden. Daarmee wil PSV voorkomen dat hij volgend jaar zomer (2014) transfervrij uit het Philips Stadion vertrekt.

PSV en de international spraken eerder af om in 2013 uit elkaar te gaan. Er was veel belangstelling voor de linksback. Door een aantal blessures liep het seizoen niet als gewenst. Sterker nog, eenmaal hersteld moet Pieters nog altijd Jetro Willems voor zich dulden. Desondanks hebben Stoke City en Southampton nog altijd interesse.

PSV betaalde eerder 3,5 miljoen euro aan FC Utrecht. Die transfersom wil PSV nu minimaal terugverdienen. Mocht het deze zomer niet tot een transfer van Pieters komen lijkt een contractverlenging de enige optie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!