Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

2013 al voorbij voor topscorer FC Den Bosch


1 mei 2013 - Tom van Weert stond nadrukkelijk in de belangstelling van een groot aantal clubs uit de Eredivisie. Tot een transfer lijkt het deze zomer niet te komen. De 22-jarige aanvaller van FC Den Bosch liep een zware knieblessure op.

Van Weert lijkt dit kalenderjaar niet meer in actie te komen nadat hij de voorste kruisband van zijn knie afscheurde. De aanvaller tegenover het Brabantse Sportkwadraat: "Ik bleef haken achter een hand van de tegenstander en maakte toen blijkbaar een verkeerde beweging. Ik geloof dat ik inmiddels de vijfde ben die dit binnen onze selectie vrij recentelijk is overkomen. Of er een verband en/of aanwijsbare oorzaak is tussen al deze gevallen weet ik niet. Eerlijk gezegd denk ik dat het pure pech is, overmacht."

De jonge aanvaller maakte dit seizoen indruk in de Jupiler League, hij scoorde al achttien keer. Ook liet Van Weert zijn klasse zien in het gewonnen bekerduel tegen FC Twente. Een transfer lijkt van de baan. Van Weert: "Daar ga ik wel van uit,ja. Een geblesseerde speler is niet interessant. Maar dat zijn zaken voor latere zorg en je kunt het ook positief bekijken. Ik heb nog een contract tot 2014 bij FC Den Bosch. Stel dat mijn contract nu afliep..."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!