Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Overmars brengt bezoek aan Barcelona


2 mei 2013 - Marc Overmars bezoekt momenteel Barcelona vanuit zijn functie als directeur voetbalzaken Ajax. Overmars wil graag weten wat de mogelijkheden voor Ajax zijn met betrekking tot het huren van spelers van de Catalaanse topclub.

Over een week of twee zal duidelijk worden welke spelers FC Barcelona bereid is te verhuren. Tijdens het gesprek in Barcelona kwam ook de naam van Isaac Cuenca, die sinds de winterstop op huurbasis in Amsterdam speelt, naar voren.

Cuenca kwam door blessureleed nog nauwelijks voor Ajax in actie. Toch willen beide partijen graag met elkaar door. Witte rook is er echter nog niet. Overmars: "Het salaris is vooralsnog een probleem." Daarnaast hoopt Ajax dat ook de huursom van Cuenca nog zal zakkken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!