Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Finale in Amsterdam tussen Chelsea en Benfica


2 mei 2013 - Op woensdag 15 mei zal de Amsterdam ArenA het toneel zijn voor de finale van de Europa League. De wedstrijd zal gaan tussen Chelsea en Benfica.

Chelsea wist na de 2-1 zegen in en tegen Basel ook op eigen veld te winnen. Op Stamford Bridge werd met 3-1 gewonnen. Chelsea kan nu in Amsterdam historie schrijven. Nadat het vorig jaar de Champions League won kan het nu als eerste club in de historie van het voetbal een jaar later de Europa League winnen.

De Engelse grootmacht is echter gewaarschuwd want Benfica is de tegenstander. De Portugese topclub won vanavond op eigen veld met 3-1 van het Fenerbache van Dirk Kuyt. Eerder won Fenerbahce nog wel thuis met 1-0 maar dat was niet genoeg. Ola John maakt namens Benfica waarschijnlijk zijn opwachting in de finale, vanavond was de buitenspeler geschorst.

De finale van de Europa League wordt woensdagavond 15 mei in Amsterdam gespeeld. De aanvang van het duel is 20.45 uur. Stiekem hoopt arbiter Bjorn Kuipers naast Ola John de finale nog meer Nederlandse invloeden mee te geven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!