Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank de Boer praat al over 2020


3 mei 2013 - Frank de Boer heeft veel te danken aan de Fluwelen Revolutie van Johan Cruijff. De Boer, die op het punt staat voor de derde keer op rij kampioen te worden met Ajax, verwacht dat hij anders nog steeds jeugdtrainer of assistent-trainer was geweest.

Op dit moment zou De Boer in een situatie zijn geweest dat hij zou twijfelen om aan de slag te gaan bij andere clubs waar hij wel op eigen benen kon staan. FC Groningen bood hem die kans al eerder. De Boer in De Telegraaf: "Achteraf kan ik er alleen maar van dromen dat het gegaan is zoals het is gegaan."

De Boer staat open voor drie nieuwe jaren in Amsterdam. De Boer: "En als het 2016 is en ik het plezier niet heb verloren dan teken ik weer drie jaar. Uiteindelijk kom je dan wel tot die tien jaar. Als iedereen happy is, sluit ik een verblijf tot 2020 niet uit. Dat hangt niet alleen van resultaten af. Zolang ik mijn visie maar kan uitdragen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!