Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen bevestigt vertrek Djuricic


3 mei 2013 - Filip Djuricic speelt komend seizoen voor Benfica, dat meldt zijn huidige club SC Heerenveen. De transfer die komende zomer gaat plaatsvinden hing al enige tijd in de lucht maar het was lang wachten op de bevestiging.

De 21-jarige Djuricic zinspeelde al langer op een vertrek uit Friesland. De aanvallende middenvleder was toe aan een nieuwe uitdaging op een hoger niveau. Deze vindt de Servisch international nu in Portugal bij topclub Benfica. Het is onbekend hoeveel de finalist van de Europa League van dit seizoen aan SC Heerenveen gaat overmaken.

"Het is een mooi visitekaartje voor Heerenveen dat Djuricic naar een grote Europese club vertrekt", zegt technisch directeur Johan Hansma op de website van SC Heerenveen. "Als voetballiefhebbers betreuren wij het vertrek van Filip, want hij heeft ons vele mooie momenten bezorgd. Filip is echter toe aan de volgende stap in zijn carrière. Wij gunnen hem deze transfer dan ook van harte."

"Dankzij onze goede relatie hebben we dit scenario al ruim een jaar geleden door kunnen nemen. Wij hopen dat als wij de play-offs halen Filip ons nog kan helpen te kwalificeren voor Europees voetbal en dat hij voor Benfica net zo belangrijk wordt als hij dat voor ons is geweest."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!