Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeremain Lens hoopt op Engels avontuur


4 mei 2013 - Jeremain Lens heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij PSV. De aanvaller hoopt PSV deze zomer te verlaten voor een Engels avontuur. Southampton zou meer dan gewone belangstelling hebben.

Jeremain Lens scoorde dit seizoen al veertien keer in de Eredivisie en heeft een duidelijk doel voor komende zomer voor ogen. "Ik heb al eerder aangegeven na dit seizoen graag naar het buitenland te willen vertrekken", aldus Lens in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Er zijn meerdere opties. De Premier League ligt het meeste voor de hand."

De aanvaller wil twee weken lang echter niet aan een transfer denken. Doel is nu de tweede plaats in de Eredivisie en de beker ten koste van AZ te winnen. Lens: "Ze zijn allebei belangrijk. De beker kun je nu direct als prijs toevoegen en de tweede plek moet je later zien te verzilveren."

Het is onbekend hoeveel PSV voor de aanvaller hoopt te vangen. De verwachting is dat een eventuele transfersom echter circa 5 miljoen euro zal bedragen. Lens heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!