Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hiddink steunt revolutie Van Breukelen


4 mei 2013 - Guus Hiddink is PSV bereid te helpen. Een groep PSV getrouwen verzameld door commissaris en oud-doelman Hans van Breukelen wil de cultuur in Eindhoven weer herstellen. Van Breukelen is dat van plan te doen met sponsoren en prominente PSV'ers.

"Het klopt dat ik ben gebeld door Van Breukelen", aldus Hiddink in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik heb gezegd dat hij op mijn steun kan rekenen als het gaat om het verbeteren van de situatie bij PSV. Dat kan op allerlei manieren. Ik heb zoveel meegemaakt bij de club, we hebben in het verleden top gepresteerd. De band met PSV is er nog altijd, dus als ze me nodig hebben, kunnen ze op me rekenen."

PSV kwam dit seizoen door tal van incidenten (en de mindere resultaten) regelmatig negatief in het nieuws. Dat stemde zelfs hoofdsponsor Philips zeer ontevreden. Van Breukelen en anderen denken dat het tij nog gekeerd kan worden. Met Hiddink is er naast Van Breukelen in ieder geval nog een groot PSV-icoon die achter deze 'revolutie' staat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!