Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV maakt zich op voor voorrondes CL


5 mei 2013 - Voor PSV wacht de voorrondes van de Champions League. De geplaagde ploeg van Dick Advocaat won zelf met 4-2 thuis van NEC en zag concurrenten Feyenoord en Vitesse vanmiddag verliezen.

Aanvankelijk ging het nog redelijk makkelijk in het eigen Philips Stadion. Daan Bovenberg kopte na negen minuten onfortuinlijk in zijn eigen goal en nog voor rust maakte Ola Toivonen er 2-0 van. Daarmee leek het duel gespeeld. Na rust begon PSV toch nog te wankelen door goals van Van der Velden ('64) en Amieux ('76).

Lang kon NEC echter niet dromen van een stuntje. Twee minuten na de 2-2 kwam PSV al weer op voorsprong. Jeremain Lens, die hoopte op een zomerse transfer naar Engeland, scoorde de belangrijke goal. Diep in blessuretijd zou invaller Jurgen Locadia het duel definitief beslissen: 4-2.

Ondertussen zag PSV dat de concurrenten voor de tweede plaats verliezen. Feyenoord verloor verrassend in en tegen Den Haag met 2-0, terwijl Vitesse dat tegen tien RKC'ers in Waalwijk deed (3-2). PSV is nu alleen op papier nog te achterhalen. Het heeft 3 punten voorsprong op nummer 3 Feyenoord en een doelsaldo van +62 (Feyenoord heeft +25).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!