Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer: 'Verlengen of vertrekken'


6 mei 2013 - Spelers met nog maar een eenjarig contract zullen moeten verlengen of anders besluiten te vertrekken. Anders zijn ze hun basisplaats kwijt. Dat verklaarde Ajax-coach Frank de Boer tegenover Studio Voetbal.

"Het is verkopen of verlengen", aldus succescoach Frank de Boer in het NOS-programma Studio Voetbal. "Zij moeten gaan beslissen wat ze willen gaan doen met hun carrière." Bij Ajax hebben zowel Toby Alderweireld als Christian Eriksen nog maar een contract tot volgend jaar zomer (2014).

Niet verlengen betekent plaatsnemen op de bank of de tribune. De Boer: "Zo is het gewoon. We hebben die jongens zelf opgeleid en dus moeten ze ook nog wat opleveren. Dat is het doel van deze club. De spelers weten dat zelf ook, dus ik verwacht geen moeilijkheden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!