Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Laatste thuisduel voor Christian Eriksen?


6 mei 2013 - Christian Eriksen speelde zondag mogelijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van Ajax in de Amsterdam ArenA. De middenvelder heeft in Amsterdam nog maar een contract tot volgend jaar zomer.

"Nee, daar heb ik niet aan gedacht", aldus Eriksen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Misschien komt dat over een paar dagen. Ik heb niks concreets gehoord van mijn zaakwaarnemer. Maar als er wat leuks komt, dan heb ik wel zin om dat te proberen. Gebeurt dat niet, dan zal ik bijtekenen, want ik wil wel dat Ajax iets aan mij verdient."

Eriksen werd al eens in verband gebracht met Borussia Dortmund. De 21-jarige middenvelder ziet een dergelijke overgang wel zitten. "Dat is niet slecht. We hebben twee keer tegen ze gespeeld en twee keer verloren. Dat zou wel mooi zijn", besloot Eriksen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!