Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luijckx na dit seizoen weg bij NAC


6 mei 2013 - Nog slechts een competitiewedstrijd en Kees Luijckx is vertrokken bij NAC Breda. De 27-jarige verdediger heeft aan NAC Breda laten weten dat hij zijn aflopende contract nitet zal verlengen.

Luijckx had de beslissing al langer genomen maar wilde eerst lijfsbehoud met NAC Breda veilig stellen. Dat gebeurde afgelopen weekend in het eigen Rat Verlegh Stadion door een 1-3 achterstand om te buigen in een 5-3 zege.

De voormalig speler van AZ legt zijn besluit tegenover BN De Stem uit: "De eerste reden is de beperkte sportieve mogelijkheden. Daarnaast zou ik redelijk veel geld moeten inleveren. Met pijn in het hart heb ik deze beslissing genomen, echt waar."

Er zou voor de blonde verdediger belangstelling bestaan uit België, Duitsland en Nederland. Uit ieder land is er belangstelling van 1 club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!