Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag in gesprek met Amieux


6 mei 2013 - ADO Den Haag hoopt zich voor komend seizoen te versterken met Remy Amieux, zo meldt Voetbal International. De Fransman heeft een aflopende verbintenis bij NEC en kan derhalve transfervrij naar de Residentie overstappen. Een eerste gesprek tussen Amieux en ADO-coach Maurice Steijn vond reeds plaats.

'Remy is een van de gegadigde om komend seizoen de positie van linksback in te vullen', aldus ADO-coach Maurice Steijn tegenover Voetbal International. 'Maar vooralsnog lijkt het vooral afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Dico Koppers.'

ADO Den Haag huurt sinds januari Dico Koppers naar volle tevredenheid van Ajax. De 21-jarige linksback heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2014. Ajax staat echter open voor een eventuele transfer. Het is onbekend of ADO Den Haag bij machte is om tot een vergelijk met Ajax te komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!