Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV aast op transfervrije Roemeen


8 mei 2013 - PSV wil haar verdediging komende zomer een flinke kwaliteitsinjectie boost geven. De defensie bleek dit jaar de absolute achilleshiel en uiteindelijk doorslaggevend in de strijd om het kampioenschap.

Voor komende zomer moet Cristian Sapunaru de overstap maken naar Eindhoven. De 29-jarige verdediger heeft een aflopende verbintenis bij Real Zaragoza. De Roemeens international staat in de belangstelling van PSV en een aantal andere clubs, zo meldt het Spaanse Sport. Sapunara kijkt nu naar het meest interessante aanbod, naast PSV zou er belangstelling bestaan uit Duitsland en België. Ook Zaragoza hoopt de speler te kunnen behouden.

Eerder speelde Sapunaru voor Rapid Boekarest en FC Porto. Afgelopen zomer tekende hij bewust voor slechts 1 seizoen bij Real Zaragoza.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!