Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Juventus en FC Twente in gesprek over Chadli'


8 mei 2013 - Nacer Chadli legde eerder het aanbod van Fulham neer om in de Premier League te voetballen. Mogelijk komt het ook komende zomer niet tot een Engelse overgang. De Italiaanse topclub Juventus wil Chadli namelijk dolgraag aan haar selectie toevoegen.

Chadli moet de technische staf van Juventus meer offensieve mogelijkheden geven. Volgens de Italiaanse bronnen waar het Algemeen Dagblad zich op baseert zouden de eerste gesprekken tussen Juventus en FC Twente over de 22-jarige Chadli al in gang zijn gezet.

De Belgisch international gaf het afgelopen seizoen al meerdere malen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging in een grotere Europese competitie. Lange tijd leek dit de Premier League te worden maar nu de Italiaanse kampioen Juventus zich heeft gemeld lijkt men in poleposition te zitten. Chadli lijkt zich graag in de Champions League te willen meten en Juventus geeft hem nu deze kans.

Ook FC Twente is er veel aan gelegen om komende zomer afscheid te nemen van Chadli. De Belgische vleugelspeler heeft in Enschede nog een contract tot de zomer van 2014. Daarmee is komende zomer de laatste kans om een transfer van Chadli te ontvangen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!