Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord klopt tevergeefs aan bij Landzaat


8 mei 2013 - Feyenoord heeft tevergeefs aangeklopt bij Denny Landzaat. De Rotterdammers hadden de 37-jarige middenvelder maar al te graag toegevoegd als jeugdtrainer aan haar veelgeprezen opleiding. Ook vorig jaar waagde Feyenoord al een poging.

Landzaat in De Telegraaf: "Feyenoord heeft me voor het tweede jaar op rij gevraagd. Hoewel het een heel mooie uitdaging is, heb ik aangegeven, dat het mijn intentie is om nog een jaar door te voetballen. Feyenoord heeft gezegd dat de deur altijd open staat. Dat is een heel chique aanbod."

De middenvelder kampt met een langslepende kuitblessure en wil graag zijn loopbaan als actieve voetballer afsluiten en dus niet als geblesseerde speler. Landzaat: "Ik hoop op korte termijn weer het veld op te kunnen voor de volgende stap in mijn herstel. Het is zonde dat ik FC Twente zo moet verlaten. Ik hoop echt, dat ik aan het einde van de play-offs nog vijf minuten op het veld kan staan, al zal ik oppassen dat ik ditmaal niet weer te vroeg begin. Op deze manier wil ik niet afscheid nemen van het voetbal, dus ik hoop dat er nog een mooi avontuur komt."

Mogelijk ligt dat avontuur dan in het buitenland. Landzaat: "Dat kan in het buitenland zijn, maar ik sta ook open voor andere eredivisieclubs. Voetballer zijn is het mooiste dat er is en pas als dat niet meer mogelijk is, denk ik aan het opstarten van een trainerscarrière."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!