Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luijckx heeft dubbel gevoel bij besluit


11 mei 2013 - Na drie seizoenen vertrekt Kees Luijckx met gemengde gevoelens bij NAC Breda. De 27-jarige verdediger spreekt uitgebreid met het Algemeen Dagblad over zijn beslissing om zijn aflopende verbintenis niet te verlengen.

"Ik heb een dubbel gevoel bij mijn besluit, omdat ik voor mezelf heb gekozen en een voetbalclub verlaat die me aan het hart ligt", zegt Luijckx in het Algemeen Dagblad. "Sommige jongens hebben op me ingepraat om toch te blijven. Dat maakt deze beslissing verre van gemakkelijk, want ik heb het gevoel dat ik mensen teleurstel."

Luijckx vervolgt zijn verhaal: "Voor mij is dit een uitgelezen mogelijkheid om nog eens aan een nieuw avontuur te beginnen. Ik voel aan alles dat mijn beste jaren nog gaan komen. Als ik nog een stap wil maken in mijn voetbalcarrière, dan is dit het moment. Maar daarbij botsen wel ratio en gevoel."

"Met NAC had ik de afspraak dat ik mijn beslissing kenbaar zou maken zodra we veilig waren. Nu dat het geval is, geef ik mezelf de tijd om alles op een rijtje te zetten. Ik zou graag in een mooie buitenlandse competitie willen spelen, maar ik heb mijn keuze nog niet gemaakt. De markt is nog rustig."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!