Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Club Brugge test Jan Wuytens


5 juni 2013 - Jan Wuytens vervolgt zijn loopbaan mogelijk in zijn vaderland. Club Brugge heeft meer dan gewone belangstelling. Ondanks dat er nog geen onderhandelingen hebben plaatsgevonden werd de verdediger al wel medisch gekeurd.

De 27-jarige verdediger heeft een aflopende verbintenis bij FC Utrecht en is deze zomer toe aan een nieuwe uitdaging. Vanwege zijn transfervrije status is Wuytens bijzonder interessant voor andere clubs. Wuytens werd eerder al in verband gebracht met FC Twente en AZ. Nu is ook Club Brugge bijzonder geïnteresseerd.

Waar in bijvoorbeeld Nederland er eerst onderhandelt wordt over de persoonlijke voorwaarden en daarna pas medisch wordt gekeurd is dat in België net andersom. Gisteren werd de verdediger al medisch en psychologisch gekeurd. "Hij is een Belg, 27 jaar én transfervrij", zegt Klaus Van Isacker, de woordvoerder van Club, aan Sporza. "Uiteraard zijn we dan geïnteresseerd. Hij legde tests af, maar over een contract spraken we nog niet."

Opvallend zou een terugkeer naar België wel zijn, al op dertienjarige leeftijd vertrok Wuytens uit België om te gaan spelen in de jeugd van PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!