Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eagles en VVV moeten op zoek naar nieuwe coach


6 juni 2013 - Go Ahead Eagles en VVV Venlo moeten op zoek naar een nieuwe trainer. Erik ten Hag wordt de nieuwe trainer van de beloften van Bayern Munchen terwijl er voor Ton Lokhoff intern te weinig draagvlak bestond.

Het boterde al enige tijd niet tussen de clubleiding van Go Ahead Eagles en Ten Hag. De voormalig assistent van FC Twente en PSV hoopte op versterkingen maar kwam al snel tot de conclusie dat er komend seizoen ondanks de promotie naar de Eredivisie weinig mogelijk zou zijn. Tegelijkertijd klopte Mathias Sammer namens Bayern Munchen aan. Sammer was al lange tijd gecharmeerd van Ten Hag, daar lag een eerder bezoek aan Nederlandse opleidingen aan ten grondslag. Ten Hag volgt in Beieren oud-speler Mehmet Scholl op die kiest voor een baan als tv-analist.

Bij VVV Venlo lijkt de degradatie juist de welbekende druppel. Er is volgens de Limburgers intern en extern te weinig draagvlak voor een langer dienstverband van Lokhoff in Venlo. De oefenmeester was sinds eind 2011 werkzaam bij VVV Venlo, hij volgde toen Glen de Boeck op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!