Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kasimpasa aast op Sanharib Malki


7 juni 2013 - Kasimpasa kondigde de komst van Ryan Donk (Club Brugge) al aan terwijl het in een vergevorderd stadium is met Ryan Babel (Ajax). Daar zal het niet bij blijven. De Turkse club heeft zich bij Roda JC gemeld voor aanvaller Sanharib Malki.

Volgens Dagblad De Limburger zijn de onderhandelingen tussen Roda JC en Kasimpasa inmiddels gestart. De 29-jarige Malki kwam de afgelopen twee seizoenen in Kerkrade veelvuldig tot scoren. Eerder werd Malki al in verband gebracht met een transfer naar het Koreaanse Samsung Blue Wings.

Roda JC zit zelf ook niet stil. Het legde al Van Peppen, Ramos (beide RKC Waalwijk) en Dijkhuizen (Sparta Rotterdam) vast. Daar zal het volgens Voetbal International niet bij blijven. Er is interesse in Leroy Labylle van buurtgenoot MVV Maastricht terwijl ook Marc Höcher (Willem II) de belangstelling heeft getrokken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!