Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen hoopt op komst Pantic


22 juni 2013 - FC Groningen hoopt razendsnel een vervanger voor de naar Celtic vertrokken Virgil van Dijk binnen te hengelen. Die heeft waarschijnlijk de Servische nationaliteit. In Servische media wordt de verwachting uitgesproken dat Aleksander Pantic op zeer korte termijn de overstap naar Groningen zal maken.

Aleksandar Pantic is een 21-jarige verdediger die nog een doorlopend contract heeft bij Rode Ster Belgrado. Die club wil echter meewerken aan een transfer vanwege financiële problemen. FC Groningen zou al een bod op de Servisch jeugdinternational hebben gedaan. Er wordt dan ook een snelle afronding van de transfer verwacht. FC Groningen wilde niet reageren op het nieuws.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!