Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Erik Pieters weg bij PSV


28 juni 2013 - De derde grote uitgaande transfer bij PSV is een feit. Na Jeremain Lens (Dinamo Kiev) en Dries Mertens (Napoli) vertrekt nu ook Erik Pieters uit Eindhoven. Stoke City is het met Pieters eens geworden over een meerjarig contract.

PSV ontvangt een bedrag van circa 3,5 miljoen euro voor het nog een jaar doorlopende contract. Pieters kon ook in Eindhoven verlengen. De linkspoot wil zijn loopbaan echter nieuw leven inblazen,. In de afgelopen twee seizoenen kwam hij door een aantal blessures tot slechts achttien optredens in het eerste elftal van PSV.

Pieters tegenover PSV.nl: "Het is altijd een droom van me geweest om in de Premier League te spelen, daarom is dit een prachtige mogelijkheid. Tegelijkertijd is het jammer om mijn vrienden en teamgenoten in Eindhoven te verlaten, maar ik ben erg blij met deze kans."

Marcel Brands, technisch manager van PSV: "Een transfer naar Engeland speelt voor hem al langer, maar dit is nu een mooie stap voor hem. Gezien zijn contract waren wij in de situatie om hem te verkopen. We verliezen in Erik een goede speler met een goed karakter, maar voor hem is dit in zijn carrière een nieuwe stap. Hij heeft vijf jaar bij PSV gespeeld en is nog steeds pas 24 jaar."

Mogelijk dat Ola Toivonen de volgend speler is die PSV gaat verlaten. PSV heeft met Norwich City een akkoord over een transfersom van 6 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!