Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Guzman blijft bij Swansea City


29 juni 2013 - Jonathan de Guzman speelt ook komend seizoen voor Swansea City. The Swans zijn het met het Spaanse Villarreal eens geworden over een nieuwe huurovereenkomst. De 25-jarige De Guzman maakte afgelopen seizoen een goede indruk in de Premier League en haalde met zijn spel zelfs het Nederlands Elftal.

Met de 25-jarige De Guzman in de gelederen won Swansea City de League Cup waardoor het komend seizoen ook Europes actief zal zijn. In de competitie eindigde Swansea City knap als negende, De Guzman scoorde als middenvelder acht keer. Bij Swansea City staan ook Michel Vorm en Kemy Agustien onder contract. Dwight Tiendalli kreeg er geen nieuw contract aangeboden.

Eerder deze transferperiode contracteerde Swansea City al de Spanjaarden Jordi Amat (Espanyol) en José Cañas (Real Betis). Swansea City hoopt nog op de komst van Wilfried Bony (Vitesse).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!